Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    thesepaperwings's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    South East Kansas
    Posts
    1,283
    +1
    1

    Ummm where did the attachments go

    Tried posting a pic, and the attachment option is gone. What gives?


  2. #2
    Formerly Ultra250 TN Aquaholic6801's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Old Hickory,Tn
    Posts
    5,446
    +1
    650

  3. #3
    Banned User
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Crest Hill, IL
    Posts
    9,512
    +1
    215
    Mike's doing a backup of the forum in preparation for Ike...

  4. #4
    Wankel till I die!! jonjonwells's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    SE Kansas
    Posts
    637
    Stupid Ike. Ok, just wondering.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2 things about setting a clock & where did the manuals go?
    By chvscks319 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 08-23-2009, 09:39 PM
  2. Where did the casino go?
    By seadoo951 in forum Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 12-02-2007, 11:34 AM
  3. Where Did The Messenger Go?
    By HIGHLAND LAKE BOYS in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 08-04-2007, 10:34 AM
  4. Where did the thread go?
    By Yellow04RXP in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 04-26-2007, 04:15 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •