Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    camar0's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sunshine
    Posts
    787

    Question RE Blockoff installation help on RXP

    With the supplied OPAS block offs the front wont be flush to the hull....

    what is the way to mount them??
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	IMG_3644.JPG 
Views:	62 
Size:	41.5 KB 
ID:	94340  


  2. #2

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    euxton nr chorley lancashire, england
    Posts
    1,500
    +1
    1
    if i remember there was a small screw head sticking up, not allowing the outer plate to sit flush to the hull, is this your problem?

  3. #3

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    euxton nr chorley lancashire, england
    Posts
    1,500
    +1
    1
    if it is i think i ground the head down a bit, on the other side i think i tightened it down more, its a while ago though, hope this helps

  4. #4
    camar0's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sunshine
    Posts
    787
    i guess the question is really that there will be a gap on the front 2 bolts because of the plate in the back ?

  5. #5
    Site Admin Green Hulk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Morgan City, LA
    Posts
    36,398
    +1
    2,524
    Quote Originally Posted by camar0 View Post
    i guess the question is really that there will be a gap on the front 2 bolts because of the plate in the back ?
    Those little blockoff plates cover the holes on the pump tunnel side. They don't bolt to the back of the big blockoffs.

    Maybe this thread will help you

    http://greenhulk.net/forums/showthread.php?t=72210

  6. #6
    West Texas RXP skoepp's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    west texas
    Posts
    12,019
    +1
    149
    Quote Originally Posted by camar0 View Post
    With the supplied OPAS block offs the front wont be flush to the hull....

    what is the way to mount them??
    i dont think that looks right. It should be no prob to mount flush.

  7. #7
    camar0's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sunshine
    Posts
    787
    hahahaha.... i totally forgot the inside pump section...

    doh!!!!!! i smack myself...ahahah

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Pump wegde install help on a 15F??
    By STX-15FER in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 7
    Last Post: 09-08-2008, 06:55 PM
  2. need installation help on steering cable
    By asbeam in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 08-08-2008, 09:16 PM
  3. Need Help on RXP Engine in Ohio
    By LeeMajors12 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 07-24-2008, 02:29 PM
  4. RE blockoff install question.
    By NHGTX SC in forum 4-Tec Performance
    Replies: 22
    Last Post: 08-07-2007, 06:30 PM
  5. Question Re: Timing on RXP after installing RR Cam
    By jk in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 08-19-2006, 09:31 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •