Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Never Fast Enough caymanian rida's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    cayman islands
    Posts
    313

    wierd stuff happening

    ok so i was puting on my rideplate and the reverse brackets were put on the wrong way which i found out 2day wen i went for testing so i started my craft as i tried turning it waz very limit so i knew there waz a problem so i got back in got home took the reverse brackets back of but my plate is all ready sealed and all dat so am i cant get the brackets 2 fit properly so... i dono wat im gonna do and the problem i found with my stearing cable is not good it is bent from me tryin 2 turn bak around 2 get in so i need sum help plz


  2. #2
    Never Fast Enough caymanian rida's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    cayman islands
    Posts
    313
    i need to find out what cables i will need to replace and how 2 do it

  3. #3
    Never Fast Enough caymanian rida's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    cayman islands
    Posts
    313
    does anyone know how 2 do this?

  4. #4

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    YOU CAN'T SEE ME
    Posts
    300
    What year and model? I'll send u the kawi part number.

  5. #5
    Never Fast Enough caymanian rida's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    cayman islands
    Posts
    313
    i need to know how to take the hole stearing cable out now since it is bent from trying 2 turn am its a 2007 stx15f
    Last edited by caymanian rida; 09-14-2008 at 03:38 PM.

  6. #6

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    YOU CAN'T SEE ME
    Posts
    300
    Gotta pull the pump assy off, the battery, disconnect cable from bracket at handlebar; pretty easy, just dont bend new one. 59406-3778 is steering cable part number and 59406-3779 is REVERSE steering cable part number.
    Last edited by bamatech; 09-14-2008 at 03:48 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. what happened?
    By Denali44 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 08-22-2005, 09:06 AM
  2. 12 volt low;What happened?
    By monsoon in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 08-07-2005, 11:08 AM
  3. Hope this doesn't happen at Mudbug2
    By Jarrett in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 06-23-2005, 11:05 AM
  4. ....Uuhhh!!!...Like,Whatever Happened To.....
    By MartyRXP in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 06-02-2005, 03:58 PM
  5. Can I post GTX stuff too....lol
    By two2curupt in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 05-14-2005, 10:54 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •