Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    GP 1200 electrical problem - HELP NEEDED!!

    I have a 1998 waverunner GP1200. It only has 75 hours on it. It's been running fine all summer. I started it up a couple weeks ago just to run it and it ran fine. I went back out a week later to start it and it wouldn't fire.

    I am not getting a spark out of any of the three coils. I looked at all the connections and everything looks good. I tried to see if there was something wrong with the stop button and kill switch. Everything looks good.

    I don't know what else to check out or what the problem is. If you can help me i would greatly appreciate it. Thanks!


  2. #2
    So it cranks fine but no spark? what happens if you hit and hold the mode button?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. gp 1200 fuel line help
    By chritopherlloyd in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 5
    Last Post: 04-25-2008, 03:21 PM
  2. Electrical Problems..Help..
    By JFizzleJR in forum 4-Tec Performance
    Replies: 17
    Last Post: 03-28-2008, 07:42 PM
  3. starting problem, help needed!!!
    By auris1 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 5
    Last Post: 08-27-2007, 02:24 PM
  4. 02 GP 1200 engine problems
    By ADAMBOMB in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 8
    Last Post: 06-23-2006, 12:22 AM
  5. GP 1200 reed block's needed !!!
    By w/rpm500 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 19
    Last Post: 06-14-2006, 11:41 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •