Results 1 to 5 of 5
  1. #1

    Accelerator pump on 2000 SLX not working? help?

    Does the Polaris 2000 SLX have an accelerator pump?

    If so, I think mine is not working, because it does not appear to spray raw fuel down the carb.

    If it does have an accelerator pump, and it's broken... how can I fix this, and what tests can I do?

  2. #2
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    near Toronto, Canada
    Have a look at this thread.

    More info available by searching the Polaris forums for accelerator

  3. #3
    Connecticut CrazyA's Avatar
    Join Date
    Nov 2005

    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	picture331.jpg 
Views:	93 
Size:	104.2 KB 
ID:	97074  

  4. #4
    Watcon's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Seattle WA

    Accell Pump

    This is not a Holley carburetor, and it doesn't gush fuel when you squeeze the lever. If the accellerator pump was inoperable, the motor would stall every time you squeezed the throttle. Most people worry too much about the pumps, and usually they are fine.If it starts and accellerates from the 5mph zone without stalling, it's most likely okay.


  5. #5
    I wouldnt gamble like that on a $1500 motor thats just me; i check mine everytime i go out.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2000 kawasaki ultra 150 gas gauge not working HELP
    By dlimz in forum Kawasaki How To & FAQs
    Replies: 1
    Last Post: 05-22-2010, 08:34 PM
  2. No display for VTS - not working - help
    By camar0 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 09-24-2008, 01:04 PM
  3. VTS Not working help
    By CarFanatic in forum 4-Tec Performance
    Replies: 20
    Last Post: 07-02-2008, 09:26 PM
  4. polaris 1200 slx not working right
    By charles32443 in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 23
    Last Post: 05-10-2007, 09:39 PM
  5. Accelerator pump on 01 SLX 1200 not working ??
    By Screamin'SLX in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 0
    Last Post: 10-03-2006, 05:32 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts