Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    dpoole5074's Avatar
    Join Date
    Aug 2008

    4" kanoflex help??

    Just installed my new intake and was wondering if there is supposed to be a clamp at the supercharger and the filter cause mine did not come with one ( guessing there is suppose to be) also came with a bracket for the filter I am guessing and was wondering if anyone had a pic of where it is supposed to brace to and where...Also what am I to do with the thermostat hose that was connected to the riva intake pipe right before the filter??? And also when I start it now the warning signal for high temp comes on and it is only at 60 according to the gauge?? Anyhelp will be great....Thanks again...

  2. #2
    jpeconsult's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Pineville, LA
    Yes, you should use the clamps. Look into these. The wire loops around the "grooves" of the Kanaflex.

  3. #3
    King_Of_Fun's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Catawba Island, Ohio
    If you are refering the E-Temp on the the cluster, that's for Environmental Temp - air temp. If you are getting a High Temp alarm, you probably knocked off the connector on the sensor in the J-pipe... Ron

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 05-18-2005, 07:49 AM
  2. RXP Handling !! Anyone help please
    By rxp_boy in forum 4-Tec Performance
    Replies: 8
    Last Post: 05-17-2005, 02:33 PM
  3. help!!!
    By jonstephens in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 05-16-2005, 10:47 AM
  4. I need help remove stock intercooler
    By orc in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 05-13-2005, 04:08 PM
  5. NEED HELP!!!!!
    By MartyRXP in forum 4-Tec Performance
    Replies: 11
    Last Post: 05-10-2005, 08:15 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts