Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    dalef10ods's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Plymouth England
    Posts
    294
    +1
    8

    Instrument cluster broken help

    I have a '07 GTX Ltd 215 and whilst riding the Monster Hole today the front of the instrument cluster broke (so now i have a hole in the plastic front), some salt water got in. They kept going on & off but are now not coming on at all.

    Is my only option buying the whole unit? Or can i dry it out / clean it out & just buy the glass.

    Also if i buy the whole thing does it need to eb coded to my ski by a seadoo dealer, or is it just a case of plugging it in?



    Dale


  2. #2
    The ski's have taken a "backseat" to the Corvette DarthAWM's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Odessa, TX
    Posts
    5,364
    Quote Originally Posted by dalef10ods View Post
    I have a '07 GTX Ltd 215 and whilst riding the Monster Hole today the front of the instrument cluster broke (so now i have a hole in the plastic front), some salt water got in. They kept going on & off but are now not coming on at all.

    Is my only option buying the whole unit? Or can i dry it out / clean it out & just buy the glass.

    Also if i buy the whole thing does it need to eb coded to my ski by a seadoo dealer, or is it just a case of plugging it in?



    Dale
    If it were the chrome bezel you would be in luck, but the actual gauge cluster is one piece and must be activated through BUDDs, sorry

  3. #3
    dalef10ods's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Plymouth England
    Posts
    294
    +1
    8
    Thanks, although not what i wanted to hear! Completely lost the chrome, and 1/4 of the screen............ Time to open my wallet then!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Broken mounting Screws on 2007 RXP instrument cluster
    By ERICG1 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 05-01-2014, 07:01 PM
  2. 2002 seadoo 4tec instrument cluster
    By gyroav8r in forum 4-Tec Performance
    Replies: 0
    Last Post: 11-04-2007, 08:05 AM
  3. Instrument Panel died...help
    By darcabre in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 07-30-2007, 11:54 PM
  4. Strange electrical problem -- instrument cluster going crazy
    By NateGP1300R in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 07-06-2006, 05:23 AM
  5. Itake Grate Bolt BROKEN...HELP!!!!
    By adrenalin in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 06-01-2006, 10:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •