Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    08GPR's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    627

    Starting problems

    Guys after the TPS dramas and whatnot and two trouble free weeks running was out today and stopped at a beach went to start............. cranks but wont start Lucky I was with about ten others, tried sensors, TPS nothing then while I was cranking it gave it a bit of throttle and presto Did this two more times???? I thought that the throttle had to be all the way off when starting? Has anyone ever had this drama


  2. #2
    Duke's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Florida
    Posts
    10,004
    +1
    406
    Your throttle cable may need adjusting or possibly the lever itself has moved on the bars.

  3. #3
    08GPR's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    627
    Thanks bud yeah it's driving me nuts as I hesitate to turn the ski off at all when I'm in the water specially if its rough Haven't had the cable recall done yet wondering if that may be something?

  4. #4
    Pistonwash's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Florida
    Posts
    3,595
    +1
    77
    You're in Australia.. the throttle is probably upside down!

  5. #5
    08GPR's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    627
    Nah MATE, that would be irish, the water just goes down the loo the opposite way to you guys!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 99 sea doo starting problems
    By tom in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-02-2006, 09:30 PM
  2. 1200xll starting problem
    By hammerdog57 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 9
    Last Post: 06-27-2006, 08:08 PM
  3. 05 RXP Starting problems
    By Cody Townsend in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 05-09-2006, 05:51 PM
  4. '01 Xlt 1200 Hot Start Problem
    By belgianhead in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 05-09-2006, 11:08 AM
  5. 04 RXP Starting problem/question...
    By BLOWNRXP in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 06-01-2005, 10:14 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •