Results 1 to 7 of 7

Thread: Is this normal?

  1. #1
    toilets's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Lake Norman NC
    Posts
    193

    Is this normal?

    Forgive my ignorance but could someone take a quick look at these pics and let me know if this is normal looking. I just got back from having my ceramic washers replaced with metal and for some reason I could have sworn there was some type of cover or something that goes over where the trottle cable goes. It just seems as if its missing a top or something. I tried it and everything seems to work but I just want to make sure they "put" everything back. I tried finding some pics online but none are really showing me anything. Any help would be terrific.

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_0211[1].JPG 
Views:	60 
Size:	1.59 MB 
ID:	107866

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_0212[1].JPG 
Views:	47 
Size:	1.78 MB 
ID:	107867


  2. #2
    Nothin' better than Doo'in it! BigDaddyRXP's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Tampa Bay, FL
    Posts
    9,202
    +1
    673
    Looks just like mine

    Other than the plastic cover on top!

  3. #3
    Treemn's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Coral Springs FL
    Posts
    3,316
    +1
    634
    Yes you are good to go nothing missing

  4. #4
    toilets's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Lake Norman NC
    Posts
    193
    Thanks guys!!! I appreciate the feedback. I just wanted to make sure before I go out and get on it now with my mind at ease with the metal washers

  5. #5
    formerly Gold06RXP Turbo Nick's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Dayton, OH
    Posts
    2,095
    +1
    97
    I'd take that plastic engine cover off!! I like to see all the guts of the engine!!

  6. #6
    Nothin' better than Doo'in it! BigDaddyRXP's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Tampa Bay, FL
    Posts
    9,202
    +1
    673
    Quote Originally Posted by GOLD06RXP View Post
    I'd take that plastic engine cover off!! I like to see all the guts of the engine!!
    Adds .02 mph as well

  7. #7
    toilets's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Lake Norman NC
    Posts
    193
    hahaha... I will GPS the thing tomorrow and let you know.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Is this normal???
    By Full_Throttle in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 8
    Last Post: 03-11-2008, 12:57 AM
  2. is this normal?
    By 07vette in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 07-04-2007, 12:08 AM
  3. Is this normal?!?!
    By Titanese in forum 4-Tec Performance
    Replies: 21
    Last Post: 06-30-2007, 07:43 AM
  4. Is this normal?
    By WildBill9000 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 06-10-2006, 03:36 PM
  5. Is this normal???? Plug not connected....?
    By GeoRXT in forum 4-Tec Performance
    Replies: 6
    Last Post: 05-29-2006, 09:01 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •