Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 16
  1. #1

    Yamaha xlt 1200 has no spark

    It is a 2001 yamaha xlt 1200 with a D-Plate, wave eater clips,new carbs, new carbin fiber reeds, new gel battery, new k&n air filters and oil pump block off .
    The start button only turns the motor over for about 5 sec. and stops working the dash has and alarm. the staters fine need help


  2. #2
    Dirty Sanchez's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Northern Virginia
    Posts
    1,038
    I tried to send you a pm, but your profile won't allow pm recv'd. If your sure the stator is good good have you tried the cdi. I have one for sale

  3. #3
    Moderator OsideBill's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    United States
    Posts
    11,875
    +1
    30
    Did you put a cat removal chip in it when you did the d-plate? what is the dash alarm? also one thread is enough for an issue I deleted the other two.

  4. #4
    yz450f's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Long Island NY
    Posts
    657
    +1
    6
    yes bill is rite
    if the d plate is installed with out a chip then hte computer in the ski gets all messed up
    try thAT
    if u still have problems try pulling the lanyard cord in and out a few times
    sometimes the contacts get corroded and its not a clean connection.
    if none of those are the problems try to start it by jumping it from the starter celannoid.

  5. #5
    i've got the chip just forgot to put it up

  6. #6
    Dirty Sanchez's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Northern Virginia
    Posts
    1,038

    pm function not fixed

    flybuger has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.

    If you are trying to send this message to multiple recipients, remove flybuger from the recipient list and send the message again.

  7. #7
    chill i just didn't know how to disable i think i got it know

  8. #8
    Dirty Sanchez's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Northern Virginia
    Posts
    1,038
    I got nothing to chill about- this message is what is showing. Maybe contact one of the many forum admin peeps- Greenhulk, Mike trin , beerdart etc....

    I just cut and pasted the error message that showed when I attempted to reply to your PM- Bro!

  9. #9
    the alarm that im getting is W.TEMP and do i need a code for the dash display

  10. #10
    yz450f's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Long Island NY
    Posts
    657
    +1
    6
    im not sure
    make sure the chip for the d plate removal is in all the way and that it is workin
    cuz i really dont know wat else it could be
    try oside bill hes a very smart guy im sure hell be able to help u out

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2001 yamaha xlt 1200 - no spark
    By yamaxlt in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 10
    Last Post: 08-16-2017, 12:49 PM
  2. 2000 SLX 1200 has no spark, how to diagnose?
    By ghost_recon88 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 08-13-2015, 02:20 PM
  3. 1999 1200 xl has no spark
    By crashem in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 6
    Last Post: 07-17-2012, 08:33 PM
  4. 2001 Yamaha XLT 1200 NO SPARK
    By yamaxlt in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 1
    Last Post: 06-25-2011, 08:43 AM
  5. HELP... Yamaha XLT 1200 No top end!
    By welterracer in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 03-22-2007, 09:06 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •