Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16
  1. #1
    rxpblast's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Ocean City, MD
    Posts
    2,113

    RXP won't start!

    tried to start my rxp and when i push the button it won't turn over just makes a weird noise. anyone have any suggestions.


  2. #2
    BertInTexas's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Central Texas
    Posts
    377
    Unplug the lanyard and start over.Mine has done that a couple times.Hope it works for ya man.

  3. #3

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Augusta GA
    Posts
    720
    Make sure your conectora for the landyard are clean and free from any dirt. After you connect the landyard to you get two beeps. Start form there.

  4. #4
    mxl16's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Central NJ
    Posts
    1,590
    sometimes when i plug in my lanyard i get single long beep(like when somethings wrong) then i wait a few seconds and i get the 2 short beeps. and other times i just get the 2 short beeps..whats up with that

  5. #5
    Rendog's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    jacksonville fl.
    Posts
    1,278
    +1
    2
    that means your lanyard wasnt plugged on correctly. You probably had it on crooked!

  6. #6
    rxpblast's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Ocean City, MD
    Posts
    2,113
    i plugged in the lanyard the right way cuz it gave me 2 beeps and the gas gauge goes up. its after that when the engine wont turn over.

  7. #7
    Site Admin Green Hulk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Morgan City, LA
    Posts
    34,976
    +1
    1,895
    Have you tried charging your battery?

  8. #8
    rxpblast's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Ocean City, MD
    Posts
    2,113
    i just jump started the battery carefully so now it starts, i thikn i have a bad battery already. does it make sense that i have had it for only 1 year and the battery is bad already. the gas gauge and beepers and all work but my it wouldn't start until i jumped it. im going to buy a new battery and see if it works.

  9. #9
    do u get no noise coming from the machine when u hit the start button? or do you get a click. i would start by charging the battery. next step in my opinion would be to whack the starter selenoid. I have seen a few go bad over the last few weeks. May have to change it.

  10. #10
    rxpblast's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Ocean City, MD
    Posts
    2,113
    jaygtx, i hear a noise and its a clicking noise, do u know what that might be?

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2005 RXP Won't Start, Chek Engine on the display
    By tpd in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 07-17-2012, 06:59 AM
  2. rxp won't start
    By smokey in forum 4-Tec Performance
    Replies: 10
    Last Post: 06-26-2012, 09:46 PM
  3. Help - '06 RXP Won't Start
    By Flynfox in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 07-26-2008, 05:35 PM
  4. '05 RXP won't start please help
    By fleahman in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 07-24-2008, 10:52 PM
  5. RXP won't start
    By wolftrader in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 07-07-2008, 10:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •