Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    vidbuster's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Suburban Wasteland, CA
    Posts
    221
    +1
    1

    Recommendations for Stage II with High Exhaust Code that Keeps Flashing/Beeping??

    Is my intercooler clogged? I have beached it a few times, but power is also shut off when done so...

    What do you think?

    Thanks


  2. #2

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Jax,FL
    Posts
    2,677
    +1
    24
    Innercooler could be clogged. You can check to see if your innercooler is clogged by taking the water lines off of the innercooler and connecting them together with a small peice of pipe. "Bypass innercooler" Todd

  3. #3
    King_Of_Fun's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Catawba Island, Ohio
    Posts
    2,703
    Are you running a strainer to keep stuff like ground-up sea grass out of the intercooler? It would look like this:

    http://www.4-tecperformance.com/inde...roducts_id=451

    ... Ron

  4. #4
    vidbuster's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Suburban Wasteland, CA
    Posts
    221
    +1
    1
    Yes, I'm running a strainer and check it basically every time I ride. I've found virtually nothing in it, but a pebble of sand.

    What would happen if I keep riding it with that code flashing? Would anything actually break?

    Thanks

  5. #5
    steved's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    UK
    Posts
    358
    +1
    14
    Quote Originally Posted by vidbuster View Post
    Is my intercooler clogged? I have beached it a few times, but power is also shut off when done so...

    What do you think?

    Thanks
    Have you changed or removed and fitted your exhaust box and blocked the Pisser holes in the J Pipe ?

  6. #6
    JFizzleJR's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    FL
    Posts
    8,625
    +1
    806
    Quote Originally Posted by vidbuster View Post

    What would happen if I keep riding it with that code flashing? Would anything actually break?

    Thanks
    You can burn a hole right through your waterbox. Shortly after you'll have a sinking feeling.

  7. #7
    ctriverguy's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Ipswich, Massachusetts, United States
    Posts
    1,509
    +1
    8
    check your j-pipe holes...

    what type of exhaust you running...


    has there been any other issues prior to this?

  8. #8
    Moderator Snoman's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    South Chicagoland
    Posts
    14,688
    +1
    846
    Was your IC new when you installed it or used???Check all your hoses make sure they are not kinked or leaking..Also like the other guys had mentioned,Check your J-Pipe..Make sure the holes are not plugged or clogged,THEN make sure the black coupler is not cutting off the the water supply(J-Pipe Pissers)>>this is done by not correctly lining it up or tightening the clamps down to tight..Usually the Middle clamp is the one good for doing this..If your running all 3 clamps get rid of the middle one....

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. For Sale 05 RXP, Stage II, with Trailer
    By GregHoss in forum Sea Doo 4Tec Skis
    Replies: 6
    Last Post: 06-01-2009, 10:44 PM
  2. break in for stage II
    By RXP Blur in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 11-14-2007, 10:58 PM
  3. Is the 13/19 solas the optimal prop for stage II RXT?
    By Fatty in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 09-09-2007, 10:14 AM
  4. Riva Stage II with Waterbox Mod
    By johnD in forum 4-Tec Performance
    Replies: 22
    Last Post: 02-23-2006, 11:16 PM
  5. Replies: 4
    Last Post: 07-14-2005, 09:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •