Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 18
  1. #1
    MPower's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Raleigh, NC
    Posts
    3,339
    +1
    121

    Jetworks not working properly?

    My holeshot isnt very good. If the ski sits idle too long and then I gas it, it really struggles to get going. What are some things I could check? Also could my carb settings have anything to do with this?


  2. #2
    WATER WOODY's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Minden, Nevada, United States
    Posts
    10,664
    +1
    11
    The year of your boat along with a list of mods will help us help you.

  3. #3
    Properly plumbed?

    Make sure the bypass is at or below where its tapped into the exhaust manifold...(where it passes through the hull)



    Brandon

  4. #4
    MPower's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Raleigh, NC
    Posts
    3,339
    +1
    121
    Quote Originally Posted by WATER WOODY
    The year of your boat along with a list of mods will help us help you.
    2000 GPR

    mods include:

    Pro Tec rec head
    F/A's
    Reed Stuffer
    Jet Works
    Free Flow exhaust
    R&D Plate (no mods)
    1200 2 bar intake
    Island Racing carb mod
    PPK
    Nujet 6.5 pitched to 12/18

    I am almost 100% positive this thing is plumbed correctly. I have the pisser located at the pump, where the water line from the strainer actually flows in, so im pretty sure this is low enough and water is getting out. The only thing I think I could have done differently was where I tapped the pipe for the water to exit. I didnt tap it at the bottom, I would say around the 10 to 11 o'clock position. Any ideas?

  5. #5
    yes the carbs can be the problem i will post the pict of my jet works mode is a litle diferent the hose routing

  6. #6
    MPower's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Raleigh, NC
    Posts
    3,339
    +1
    121
    bueller...bueller....bueller

    any ideas folks?

  7. #7
    post the jeting of the carbs

  8. #8
    MPower's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Raleigh, NC
    Posts
    3,339
    +1
    121
    Quote Originally Posted by bill cosca
    post the jeting of the carbs
    110 Pilots
    125 Mains
    1.5 n/s
    95 gram spring

    1 1/3 out on lows
    1 1/2 out on highs

    200 feet elevation.

    Thanks for the help.

  9. #9
    these jeting is way to rich these is way you stragle after idle
    i use 97.5 120

  10. #10
    sorry i dint realice you have flame arrestors so desregard these jetting

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 15
    Last Post: 07-24-2011, 04:47 PM
  2. O2 Gauge not working properly?
    By cjo632racing in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 02-25-2011, 02:55 PM
  3. I have a 99 slh 700 the mfd is not working properly
    By gvnitup in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 07-03-2007, 08:07 AM
  4. okay, not work safe. Grossest picture I've ever seen...
    By theantiRXP in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 07-19-2005, 09:31 PM
  5. Speedometer Not Working
    By jack in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 06-25-2005, 08:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •