Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 23
  1. #1

    I finally recieved my pump tunnel reinforcement!!!

    Just arrived from R&D today after weeks of waiting. I called them a couple of days ago and bitched. So if you're still waiting for yours, get on the phone! I have to say this is one big, strong piece and I'm very impressed with it.


  2. #2
    I've got everything just about ready. I've just been waiting for it to arrive so that I can do the final fitting of it and drill it for the pump shoe bolts.

  3. #3

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Lake of the Ozarks
    Posts
    191
    I had the same wait about a month ago. Still haven't got mine installed yet. Not looking forward to the whole process, but the keyway needs to go in also.

  4. #4
    Moderator RX951's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    League City, Texas
    Posts
    16,066
    +1
    23
    Glad you got it !!! its a peice of mind

    Don't forget to go around all those thru hull connectors near the hull. Check all your hose clamps, replace if any are worn and check that 6"driveshaft hose for any wear.

    gEt tO wORk !!!

  5. #5

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Lake of the Ozarks
    Posts
    191
    Thanks for the great info. You are right, now is the time to do a little preventive maintenance.

  6. #6
    txgp1300r's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Dallas , Texas
    Posts
    3,382
    +1
    165
    did you get the new ones that sit flat on the hull floor,because thats the good ones,the crappy ones are the bungs with a bar welded in between.

  7. #7
    Moderator RX951's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    League City, Texas
    Posts
    16,066
    +1
    23
    did you get the new ones that sit flat on the hull floor,because thats the good ones,the crappy ones are the bungs with a bar welded in between.
    Crappy Ones !



    Good Ones !


  8. #8
    txgp1300r's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Dallas , Texas
    Posts
    3,382
    +1
    165
    i had the crappy ones..they really are crap....I now have the yamaha installed good ones..real good...picked up 7 mph.....thats how bad i was running with the crappy ones that let the shoe fall down below hull!!

  9. #9

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Lake of the Ozarks
    Posts
    191
    Does this mean that I have the crappy one installed on mine? So are all of the gps like this if we haven't changed it out? Thanks.

  10. #10
    txgp1300r's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Dallas , Texas
    Posts
    3,382
    +1
    165
    if its an 03 it dont even have the crappy ones its so bad..the newer ones have the good ones. my o3 didnt have anything but some sorry ass glued in bungs, pulled down and filled with water, almost sank, yamaha has a factory recall on this for 03....

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. rrated performance does excellent job on my pump tunnel reinforcement
    By wave15stx in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 5
    Last Post: 05-08-2013, 06:41 PM
  2. my pump tunnel reinforcement works!
    By tysonfzr in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 6
    Last Post: 05-03-2011, 11:54 AM
  3. using fiber to reinforce my pump tunnel
    By tysonfzr in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 20
    Last Post: 04-01-2011, 01:41 AM
  4. Pump tunnel reinforcement? JD1?
    By Vern in forum 4-Tec Performance
    Replies: 11
    Last Post: 01-30-2006, 05:34 PM
  5. PUMP TUNNEL REINFORCEMENT KIT
    By ABBOTT in forum Yamaha How To & FAQs
    Replies: 13
    Last Post: 01-08-2006, 11:41 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •