Results 1 to 5 of 5

Thread: Exhaust Problem

  1. #1
    I want a fast ski...Faster than that.
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Gonzales, La
    Posts
    101

    Exhaust Problem

    Today I put my RXT-X in my pond to play around. When I was taking it off the trailer I rev'ed it up and it would not move. I loaded it back up and it had an old horse feed bag blocking the intake. I removed the bag and started it back up. Now the exhaust light is blinking and when I rev it up it will bogg down. Whats my problem. I checked the pump and there seems to be nothing I can see.


  2. #2
    West Texas RXP skoepp's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    west texas
    Posts
    12,019
    +1
    149
    Quote Originally Posted by clouless View Post
    Today I put my RXT-X in my pond to play around. When I was taking it off the trailer I rev'ed it up and it would not move. I loaded it back up and it had an old horse feed bag blocking the intake. I removed the bag and started it back up. Now the exhaust light is blinking and when I rev it up it will bogg down. Whats my problem. I checked the pump and there seems to be nothing I can see.
    need more info. did the exhaust lite come on in the water or on the trailer? same thing on the bogging down?

  3. #3
    I want a fast ski...Faster than that.
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Gonzales, La
    Posts
    101
    the light came on in the water and continued after i removed bag and put ski on trailer.

  4. #4
    yeah I had the same thing once ...exhaust over temp....ethier some of that bag is stuck in your exhaust box or cooler pipe yeah sounds stupid but apparently can happen...or try disconcting battery or ECU to reset error code...i think....good luck

  5. #5
    West Texas RXP skoepp's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    west texas
    Posts
    12,019
    +1
    149
    Quote Originally Posted by clouless View Post
    the light came on in the water and continued after i removed bag and put ski on trailer.
    you need o put it back in water to test. iif the exhaust got hot from lack of water in system from bag, then when you pull it out of water, the sensor willl continue to go off until exhaust has cooled down.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 96 speedster exhaust problem
    By bsteiny in forum Sea Doo Sport Boats
    Replies: 2
    Last Post: 12-22-2009, 12:17 PM
  2. Kawasaki 750xi with coffman exhaust problem
    By lousieg55 in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 0
    Last Post: 07-16-2009, 01:47 AM
  3. exhaust problems on a 1200r
    By Hydrotherapy in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 11
    Last Post: 06-03-2009, 05:32 PM
  4. Exhaust Problem.
    By Skips313 in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 17
    Last Post: 04-13-2007, 12:52 AM
  5. 04 RXP exhaust problems
    By rxp05 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 04-04-2007, 10:02 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •