Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Old Ski Insanity w/rpm500's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Crystal River Fl
    Posts
    2,208

    NOT RETAINING VISIT HISTORY??

    Anyone else having this prob.?
    the quick button since last visit review reverts to no acitivity?
    when first signing on ,it shows the unviewed posts since last visit ,but when you strike the link it dumps em all
    6 and 12 work fine...

    Mike T.. ANY THOUGHTS... I've also have to relog in,about once a day even thou I set it to remember me when I Log back on????


  2. #2
    Moderator two2curupt's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    2,991
    +1
    41
    Mike is working on the boards bit by bit this week...I know he said some screwy things could happen

  3. #3
    Old Ski Insanity w/rpm500's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Crystal River Fl
    Posts
    2,208
    been off and on for about 2 weeks .. some times it work fine here or on my other machine then it goes out of wac!!!

  4. #4

    Join Date
    May 2006
    Location
    Edmond, Oklahoma
    Posts
    23
    maybe try turning cookies on

  5. #5

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    All over
    Posts
    716
    Quote Originally Posted by WRPM500
    been off and on for about 2 weeks .. some times it work fine here or on my other machine then it goes out of wac!!!
    same with me...

  6. #6
    Hydrotoys's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Mesa, AZ
    Posts
    16,712
    +1
    85
    Mike Trin is doing a bunch of "behind the scenes" work. Bear with him.

  7. #7
    Site Admin MikeTrin's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Overland Park, ks
    Posts
    4,199
    +1
    51
    WRPM500 - I noticed that if you use an rss news reader (like google desktop) that you'll see no new activity when you return.

    If you have a problem with staying logged in try deleting your internet history, cache and cookies (ccleaner.com is what I use to clean out all my old files and internet junk) then just log back in.

    If you still have problems click on my profile and email or pm me and let's see what I can do to help out.

    I am finished with most of the behind the scenes work, however I still need to add the online status indicator.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 15
    Last Post: 07-02-2013, 10:35 AM
  2. What not to do with your RXP
    By Green Hulk in forum Sea Doo How To & FAQs
    Replies: 60
    Last Post: 01-14-2010, 10:20 PM
  3. History of and Installing RR Lightweight Retainers and Shims
    By Shibby1485 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 27
    Last Post: 09-28-2007, 04:23 PM
  4. Not much talk about Speed Venturi?
    By Shibby1485 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 05-14-2005, 07:47 AM
  5. First time out with stage 1 05 RXP Not happy.
    By Fastcat in forum 4-Tec Performance
    Replies: 17
    Last Post: 05-10-2005, 09:03 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •