Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    noshowallgo's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    GA
    Posts
    133
    +1
    1

    Question waveeater clips questions

    the 2 couplers that came with my waveeater clips keeps moving of the links that it is on during rides. Any ideas on how to fix this?


  2. #2
    noshowallgo's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    GA
    Posts
    133
    +1
    1

    model of ski above 1200 gpr year 2000

    .

  3. #3
    Happily Self-Employed WFO's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    12,801
    +1
    450
    what are they doing?

  4. #4
    Vic
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Baltimore, MD
    Posts
    243
    +1
    1
    Did you put the washers inside the clips before insalling them?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. PV WaveEater clips installation clear pics
    By Mr Waverunner in forum Yamaha How To & FAQs
    Replies: 13
    Last Post: 10-30-2008, 10:53 PM
  2. follow question about waveeater clips and couplers
    By noshowallgo in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 1
    Last Post: 09-21-2008, 10:01 AM
  3. Installing WaveEater Clips on 2001 GP1200...Oil build up in PV Normal?
    By stepjl in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 11
    Last Post: 09-20-2007, 10:04 PM
  4. Don't want to put in waveeater clips, but I know I have to...
    By DTV in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 1
    Last Post: 07-27-2007, 06:56 PM
  5. Waveeater clips?
    By Yellow93 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 7
    Last Post: 04-24-2007, 03:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •