Results 1 to 10 of 10
  1. #1

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Wichita, KS
    Posts
    12

    Where's the bolt?

    Changing the oil on my 08 250x(6 hours on the machine) today and noticed this bolt was missing. Is this something the factory overlooked and was it bad to run it without it in? Called dealer and they cant even find part number for it.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	DSC01422.JPG 
Views:	91 
Size:	480.9 KB 
ID:	128408  


  2. #2
    Dean DW250X's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Sumter, SC
    Posts
    328
    Is that a bolt rung off in there?
    Without looking at mine it looks like a place where you mount a tab to hold something like wires or hoses.
    Will look tonight to get a better idea.

  3. #3

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Wichita, KS
    Posts
    12
    Doesn't look like it holds anything based on parts diagram, there are two more bolts along the length of cover that look the same as where the missing one goes. Just didn't know how crucial it was.

  4. #4
    hudsta's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    MK United Kingdom
    Posts
    163
    +1
    1
    mine's the same , i think it's just allowance for the tie backs when it was machined but guess they figured it don't need another one there

  5. #5
    SE TX Rider's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Beaumont, TX
    Posts
    274
    mine is the same also...no worries, nothing is missing!

  6. #6
    nicjak's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Warragul, Downunder
    Posts
    7,794
    +1
    625
    paraniod or what, chill nothing to worry about it was obviously cast and not used.

  7. #7
    Kevan's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Lutz Florida
    Posts
    154
    Same here. Mine did not have bolt either. Don't forget to remove plugs at 25 hrs.

  8. #8
    Dean DW250X's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Sumter, SC
    Posts
    328
    Yep you are ok.

  9. #9
    Rocket Power !!! Spin21's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    215

    Talking HELLOOO!!

    All you guys are such a bunc of noobies!! Everyone knows that if you dont get that bolt back in there ASAP the whole engine will just fall right out of the ski!!....especially on hard right handers. GET THAT BOLT BACK IN!!! KAWI PART # 2468101214161820

  10. #10

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    mass.
    Posts
    64
    isnt this motor the same case/head/valve cover from the ninja zx-14. there is prob lots of features ment for mounting this engine in the bike that are not needed in the jet ski

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 07-07-2013, 07:04 PM
  2. Yamaha ? Where's the link to your Yamaha forum?
    By Fast-XPL in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 12-10-2005, 08:08 AM
  3. Where did the home page button go??
    By boataddict in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 09-19-2005, 01:03 AM
  4. Where is the Stock Intercooler??
    By TroyRXP15 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 7
    Last Post: 08-17-2005, 06:41 AM
  5. Where are the Riva numbers coming from?
    By Burnwater in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 08-05-2005, 02:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •