Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    gorilla03's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    stevens point wi
    Posts
    3,774
    +1
    5

    '95 xp 800 no power

    so i went to hook up my battery on my xp (the right way positive positive, neg. neg) got one flash of the lights and now there no power at all no clicks to the starter when i hit the button or attach the dess key


  2. #2
    mibunkerking's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Jax,Fl
    Posts
    2,259
    +1
    117
    Check your fuses. Sounds like u have a short.

  3. #3
    flyin' the friendly skies airbornexp's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Mahomet, Il. USA
    Posts
    6,004
    +1
    163
    Quote Originally Posted by gorilla03 View Post
    so i went to hook up my battery on my xp (the right way positive positive, neg. neg) got one flash of the lights and now there no power at all no clicks to the starter when i hit the button or attach the dess key
    Sorry buddy...check your main ground. I bet you forgot to tighten it up

  4. #4
    785xp's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Canada
    Posts
    897
    +1
    7
    5 Amp fuse in the grey box.

  5. #5
    96XPSS's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Warner Robins, GA Home of the 2007 All-Star Little League World Champions!
    Posts
    4,361
    Quote Originally Posted by 785xp View Post
    5 Amp fuse in the grey box.
    +1

  6. #6
    gorilla03's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    stevens point wi
    Posts
    3,774
    +1
    5
    Quote Originally Posted by 785xp View Post
    5 Amp fuse in the grey box.
    Quote Originally Posted by 96XPSS View Post
    +1

    well i go to open it and what do i see a 15 and 10...neither blew...the owner before me must of ran out of 5 amp fuses and put a 10 in...so would the mpem be shot now?

  7. #7
    96XPSS's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Warner Robins, GA Home of the 2007 All-Star Little League World Champions!
    Posts
    4,361
    Did you chack the 15 in the black box too? It feeds the grey box.

    Are you getting any beeps?

    After checking the 15amp, check your grounds.

  8. #8
    Pauly C. Small Paul's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Jacksonville, FL, United States
    Posts
    678
    +1
    1
    Quote Originally Posted by 96XPSS View Post
    Did you chack the 15 in the black box too? It feeds the grey box.

    Are you getting any beeps?

    After checking the 15amp, check your grounds.

    +1

    Is the battery drawing amps across it when not in use? might have a short elsewhere...

  9. #9
    flyin' the friendly skies airbornexp's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Mahomet, Il. USA
    Posts
    6,004
    +1
    163
    it wasnt fuses...it was an over charged battery from last year Sorry eric I couldn't resisit not tellin

  10. #10
    gorilla03's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    stevens point wi
    Posts
    3,774
    +1
    5
    Quote Originally Posted by 96XPSS View Post
    Did you chack the 15 in the black box too? It feeds the grey box.

    Are you getting any beeps?

    After checking the 15amp, check your grounds.
    Quote Originally Posted by dcman4usn View Post
    +1

    Is the battery drawing amps across it when not in use? might have a short elsewhere...
    ok so i checked all that and it ended up being the battery being bad

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 95 XP 800 bogging
    By falcondrummer in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 1
    Last Post: 05-16-2008, 02:28 PM
  2. '96 XP 800, no spark
    By waterbug in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 25
    Last Post: 03-06-2008, 09:43 PM
  3. Tdr waterbox from a yamaha into a '95 xp 800?
    By gorilla03 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 4
    Last Post: 12-18-2007, 12:07 PM
  4. just bought a '95 xp 800
    By gorilla03 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 59
    Last Post: 11-14-2007, 12:01 PM
  5. 95 xp 800's f/s
    By flyngixxer in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 0
    Last Post: 07-28-2007, 08:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •