Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Start problem - no sparks

    Hi I have gpr 1200 -00 that wont start, I have tried a friends electrical box and I have checked all the electric, but i still dont have any sparks. anyone know what it could be! I have also tried another stator.

    the ski has d-plate, and riva censor chip, the chip is new! greatfull for any kind of help

    andreas from sweden


  2. #2
    Nothin' runs like a Deere IowanGPR's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Waterloo, IA
    Posts
    1,608
    welcome to the forum. you didn't mention if you tried a different battery that you know will work on a different ski.

  3. #3
    crashhard's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Philly PA, Wildwood NJ, Indialantic FL
    Posts
    2,382
    +1
    24
    battery and then gauge if not.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Yet another problem!! No spark this time :(
    By Cloughy17 in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 3
    Last Post: 09-28-2012, 12:55 PM
  2. Replies: 15
    Last Post: 08-19-2012, 08:17 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: 09-03-2010, 10:02 PM
  4. Polaris SL750 Ignition Problems - No Spark
    By coilcw in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 13
    Last Post: 07-12-2010, 12:08 PM
  5. Starter motor start but no spark
    By jitan2004 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 27
    Last Post: 09-17-2008, 08:41 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •