Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    rxpredviper's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    WPB
    Posts
    2,248
    +1
    62

    open loop help!!!!!!

    I like to do a open loop but keep my stock water pump! i know that i have to remove my tesmostat. please anyone with a diagram? has anyone dont this before?


  2. #2
    BlackHawk's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    AL
    Posts
    963
    +1
    2
    One way of doing it to plug all the holes but the one up the top of the water pump cover.....or you can make one plug (this is what I did long time ago) and place it where the thermostat is at....making sure it plugs all the holes but one that you will be using.

  3. #3
    rxpredviper's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    WPB
    Posts
    2,248
    +1
    62
    Quote Originally Posted by BlackHawk View Post
    One way of doing it to plug all the holes but the one up the top of the water pump cover.....or you can make one plug (this is what I did long time ago) and place it where the thermostat is at....making sure it plugs all the holes but one that you will be using.
    Ok am goint to used a openloop rideplate ! ok if i plug the hole do i need to remove the termostat?

  4. #4
    rxpredviper's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    WPB
    Posts
    2,248
    +1
    62
    Quote Originally Posted by rxpredviper View Post
    I like to do a open loop but keep my stock water pump! i know that i have to remove my tesmostat. please anyone with a diagram? has anyone dont this before?
    help!!

  5. #5
    BlackHawk's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    AL
    Posts
    963
    +1
    2
    no not really.....
    if u plug the main hole where the thermostat is at u dont need to take it out

  6. #6

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Limassol/Cyprus
    Posts
    65
    Quote Originally Posted by rxpredviper View Post
    help!!
    Remove the pump!! use proper parts and don t try to save money if you want to do a good job

  7. #7

  8. #8
    Fast & Loud meeper's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    West Grove, PA
    Posts
    5,019
    +1
    54
    actually when you use a heat exchanger like some of the conversion guys, you can keep the stock thermostat

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help! ordering parts. guages and open loop
    By islandboy in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 06-19-2010, 12:17 PM
  2. Open loop and ride plate help
    By kiriazidis in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 02-27-2010, 05:03 PM
  3. Need help with JD open loop cooling install
    By pdxrealtor in forum 4-Tec Performance
    Replies: 31
    Last Post: 08-03-2009, 02:00 AM
  4. Open loop cooling experts- Please Help
    By Importracer in forum 4-Tec Performance
    Replies: 6
    Last Post: 07-23-2009, 07:55 AM
  5. installing open loop??? help
    By islandboy in forum 4-Tec Performance
    Replies: 60
    Last Post: 07-18-2008, 11:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •