Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    i did something stupid click here to find out what

    i hooked the battery up backwards in my 03 ultra 150 and now i get nothing from it the batt is reading 12.62 volts so its got power tell me there is an inline fuse or something and that i did not just blow the cpu.


  2. #2
    You do indeed have a fuse. I don't remember exactly where on a 03 it is but on a 2000 its at the back of the engine compartment just under the seat lip.

  3. #3
    Jmski333's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Buffalo NY
    Posts
    118
    haha that happens i guess, +1 to what shogun says. I'm not sure if it's a fuse or maybe it's just a reset button. i really haven't looked at it, but there is a good chance your problem is there.

  4. #4
    btldigger's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    lebanon tn.
    Posts
    1,641
    On later ones it is located front right side of the engine compartment. It will be a round black plastic box with a screw off lid.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 11
    Last Post: 05-16-2013, 09:34 PM
  2. GP1300r charging system: how to find out which part is bad?
    By toddnbrown in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 13
    Last Post: 08-28-2012, 11:29 AM
  3. how to find out year of watercraft
    By moparken in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 22
    Last Post: 07-06-2010, 06:56 AM
  4. About to pull out what is left of my hair.
    By blowbyu in forum 4-Tec Performance
    Replies: 8
    Last Post: 05-09-2007, 08:32 AM
  5. CLICK HERE TO VOTE ON MUDBUG 2 DATE
    By ABBOTT in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-23-2005, 09:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •