Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    XLL1200 wont start.... any suggestions?

    I took my 2000 XLL1200 out of winter storage, put on a new prop, resealed pump shoe and replaced pump shoe and ride plate brass inserts with brackets. I put a small bit of gas in the spark plug holes and tried to start it and it sounds like the starter just grinds a bit... It is not a real loud grind, but it definitely comes from the electrical box. I did not charge the battery all winter, but the storage shed never got below 40 degrees. To winterize I just put in so Stabil in the gas and a bit of fogging oil in the spark plug holes.

    I am really hoping that it is just a bad battery. It is on the charger now.

    My GP760 was winterized the same it it wont even try to start (I am hoping that is also a dead batter) since I did not do anything to it.

    Thoughts???


  2. #2
    L Carlson's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bonita Springs, Florida, United States
    Posts
    7,118
    +1
    2
    Charge the battery up then if nothing check the starter relay in the e- box. Lee

  3. #3
    will do... Here comes the nobb question... Anyone help me find the starter relay?

  4. #4
    CHICKA WAH WAH bren's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Cairns, Australia
    Posts
    595
    Quote Originally Posted by kaarona1 View Post
    will do... Here comes the nobb question... Anyone help me find the starter relay?
    inside the black cdi box on the intermediate wall behind the motor.

  5. #5
    There is no winter in Hawaii! tnerb's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Hawaii
    Posts
    154
    When my battery went my 2004 XLT it made a loud, rough buzzing / grinding sound. I would check the battery first. hopefully that is all it is.

  6. #6
    YES!! Charged battery and we have started ski!! Cant wait to get out this weekend!! THANKS

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Seadoo RXP 215 - Wont start - Low coolant - Suggestions?
    By PeterLudvigsen in forum 4-Tec Performance
    Replies: 11
    Last Post: 06-09-2016, 06:08 AM
  2. Ski wont start--RXP
    By wakeborder556 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 13
    Last Post: 07-30-2006, 07:53 PM
  3. it wont start (after hard landing)
    By rxpkid229 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 40
    Last Post: 06-12-2006, 11:12 AM
  4. RXP wont start
    By werdnash2002 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 07-21-2005, 11:01 PM
  5. Running out of ideas, any suggestions???
    By Gforce in forum 4-Tec Performance
    Replies: 13
    Last Post: 07-03-2005, 12:46 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •