Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    canuck's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    The wet left coast.
    Posts
    1,093
    +1
    108

    Jet Pump not holding pressure.

    Doing the regular out of storage get the Doos running for the season.

    The jet pump on the GTXL would not hold 10lbs for 10min, it was leaking at the front seal. Installed a new seal and I could only get it to hold at 8lbs. The pump shaft has a very slight groove in it where the seal rides, barely noticeable to the touch. Should I replace the shaft next time, is this wear enough to cause seal problems ? The shaft on the GSI felt the same and it holds 10lbs no problem.


  2. #2
    canuck's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    The wet left coast.
    Posts
    1,093
    +1
    108
    Nobody else has had this problem ??

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Jet Pump that does not match the manual
    By diamondwatercraft in forum 4-Tec Performance
    Replies: 10
    Last Post: 12-08-2015, 03:46 PM
  2. Torque specs for the 4 Main bolts that hold the aluminum jet pump.
    By JeffStalone in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 09-17-2015, 12:11 AM
  3. WTB - Parts looking for 09 rxpx jet pump housing, do not need impeller or wear ring
    By 98gsxl951 in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 0
    Last Post: 06-25-2015, 01:26 PM
  4. 01 GP1200R jet pump 66v will not fit to long????? help pls.
    By caliburn in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 11
    Last Post: 11-24-2012, 01:25 AM
  5. do the rxps have oil in jet pump cone??
    By CarFanatic in forum 4-Tec Performance
    Replies: 7
    Last Post: 06-05-2006, 06:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •