Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    97 polaris 780 charging problem

    Connections in electrical box good. Ohm test stator was good. MFD still shows 14 volts when running and voltmeter shows 12 volts at battery. Can disconnect battery when engine is running and it does not kill engine. It looks like I might need L-23 regulator. Is there any thing else I might need to check? Where can you buy L-23 regulator?


  2. #2
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,601
    +1
    1,276
    Quote Originally Posted by mike77 View Post
    Connections in electrical box good. Ohm test stator was good. MFD still shows 14 volts when running and voltmeter shows 12 volts at battery.

    Can disconnect battery when engine is running and it does not kill engine.

    It looks like I might need L-23 regulator.

    Is there any thing else I might need to check?

    Where can you buy L-23 regulator?
    Why start another thread?

    Never disconnect the battery while the engine is running. It creates voltage spikes than can damage things.

    That fact that the engine continued to run with the battery doesn't mean much, since the Fuji engines don't use battery power to run the CDI.

  3. #3
    check the battery level

  4. #4
    I vote for the regulator. Had this happen on my 98 pro

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. polaris 780 slt problem
    By rfbob in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 06-25-2009, 08:26 AM
  2. 97 polaris 780 charging problem
    By mike77 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 05-27-2009, 09:31 AM
  3. 97 polaris 780 will not rev over 5600rpm
    By Lucian in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 06-05-2008, 06:18 AM
  4. 1996 polaris 650 charging problem HELP
    By jspring0033 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 2
    Last Post: 05-26-2008, 11:31 PM
  5. SLTX 97 Polaris,jet pump problem
    By grifter in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 10
    Last Post: 05-24-2007, 03:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •