Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Nonstop, all day, everyday. 01xdime's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Pasadena, MD
    Posts
    3,682
    +1
    1

    Vbulletin forum bug.

    Well today was the first time i've been able to post anything on the forum in over a month due to what i think is a VBulletin bug. I couldn't post a reply, new thread, or send PMs. I would get the error your message is to short. please enter a message of at least 1 character. Naturally i was typing more than one character.

    I tried to contact Mike Trin through email but i had the wrong email or something because for whatever reason i couldn't get in contact with him. Just for shits and giggles today i downloaded and installed Mozilla Firefox and now it works fine.

    Just thought i would post this up in case anyone else had a problem.


  2. #2
    Banned User
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Ft.Lauderdale
    Posts
    3,237
    Quote Originally Posted by 01xdime View Post
    Well today was the first time i've been able to post anything on the forum in over a month due to what i think is a VBulletin bug. I couldn't post a reply, new thread, or send PMs. I would get the error your message is to short. please enter a message of at least 1 character. Naturally i was typing more than one character.

    I tried to contact Mike Trin through email but i had the wrong email or something because for whatever reason i couldn't get in contact with him. Just for shits and giggles today i downloaded and installed Mozilla Firefox and now it works fine.

    Just thought i would post this up in case anyone else had a problem.
    I've been getting error messages and have had the message too short after I tried to post once

  3. #3
    Nonstop, all day, everyday. 01xdime's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Pasadena, MD
    Posts
    3,682
    +1
    1
    Up until today it's been about a month and i try every day. Now IE7 is working with the forum again. Maybe Mike Trin fixed it.

  4. #4
    Site Admin MikeTrin's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Overland Park, ks
    Posts
    4,198
    +1
    50
    [email protected] is how to reach me, or the contact us link at the bottom.

    That's very odd if you want to forward me the old emails please do and I may be able to tell you what went wrong.

  5. #5
    Nonstop, all day, everyday. 01xdime's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Pasadena, MD
    Posts
    3,682
    +1
    1
    Quote Originally Posted by MikeTrin View Post
    [email protected] is how to reach me, or the contact us link at the bottom.

    That's very odd if you want to forward me the old emails please do and I may be able to tell you what went wrong.
    Thats ok Mike things are working fine now. It started working with Mozilla and now IE7. IT was weird but hey it's working now so the heck with it. First time i've had a problem since i came to the forum in 05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Not many on the Riva forum for Sea Doo's
    By rx4pain in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 07-15-2007, 12:15 AM
  2. forum bugs
    By Cody Townsend in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 07-11-2006, 07:58 AM
  3. Forum Text Disappearing
    By BertInTexas in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 05-22-2005, 07:57 AM
  4. Forum
    By 1FastTrespiper in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 05-05-2005, 05:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •