Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    Got my GPR back together and found bad news

    I got my new top end put on and everything put back together, started it up and Something is knocking really loud. The rods seemed fine when i pulled everything. I'm thinkig maybe a crankshaft bearing is bad.

    Any suggestions


  2. #2
    Moderator RX951's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    League City, Texas
    Posts
    16,066
    +1
    23
    were all the wristpin bearings installed in the pistons?
    Possible bad crank as well

  3. #3
    yeah, all the pins are in. I'm thinking the crank is bad also. Just more money

  4. #4
    WATER WOODY's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Minden, Nevada, United States
    Posts
    10,664
    +1
    11
    Any pics of the top end with the head off?

  5. #5
    no i dont have any

  6. #6
    Man I know that sound-- hurts my ears just to read about it!! good luck!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. My X back together and running fast...how's 83.5!
    By powertek in forum 4-Tec Performance
    Replies: 49
    Last Post: 09-25-2008, 09:25 AM
  2. Replies: 37
    Last Post: 07-29-2007, 09:46 AM
  3. After I got my pump back from skat I noticed.............
    By Jeff C in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 05-03-2006, 12:52 PM
  4. I got my ski back.
    By muskadoo in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 07-13-2005, 07:28 AM
  5. Got my pump back from Skat Trak today
    By Mark S in forum 4-Tec Performance
    Replies: 13
    Last Post: 07-04-2005, 08:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •