Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    o uncola o's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    1,060

    Do GPRs have a zinc?

    Do the GPRs have a zinc that needs to be changed? If so, where is it?


  2. #2

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    UNITED KINGDOM
    Posts
    160

    anode

    there are two anodes in the cylinder head that are replaceable

  3. #3
    o uncola o's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    1,060
    Quote Originally Posted by washo6o4 View Post
    there are two anodes in the cylinder head that are replaceable

    Any pics with location?

  4. #4
    Moderator OsideBill's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    United States
    Posts
    11,875
    +1
    30
    in the 1300 they are attached to the head and stick into the water jacket, in the 1200 they are attached to the cylinder in the water jacket, look at the lower left of each cylinder.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	LH1300BB 073.jpg 
Views:	64 
Size:	1.11 MB 
ID:	134482  

  5. #5
    If your not doing something, its hard to screw up. stlouisramsfan's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Pontoon Beach Illinois
    Posts
    1,115
    Quote Originally Posted by OsideBill View Post
    in the 1300 they are attached to the head and stick into the water jacket, in the 1200 they are attached to the cylinder in the water jacket, look at the lower left of each cylinder.
    Thanks Bill, i remember seeing it now....

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Do GPRs have jet pump oil?
    By AquaGuy in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 6
    Last Post: 08-23-2010, 12:17 PM
  2. Tampa/Clearawter Where do you have your GPR worked at?
    By Torque in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 05-24-2010, 02:49 PM
  3. Instaling my BOV do I have to use the middle notch????
    By Jrsrxp in forum 4-Tec Performance
    Replies: 11
    Last Post: 07-22-2005, 07:32 PM
  4. Got my IR Plugs for my RXP. Do I have to wait?
    By Water4fire in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 06-21-2005, 11:07 AM
  5. So do we have any Riva Stage 2 Results yet?
    By Compwhiz82 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 0
    Last Post: 06-20-2005, 11:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •