Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    tempest.runner's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Ottawa, ON
    Posts
    860
    +1
    2

    1 hour on the RXPX and it won't start already?!

    I'm having some trouble's with my RXPX tonight... I don't ride it very hard and I have a little over 1 hour on the machine and tonight when I tried it out, it doesn't work. I put in the DESS key, press the start/stop button, the engine seems to turn over, but it won't actually start up. What's wrong? Spark plugs? Blown fuse? I have all the necessary liquids in it. I checked it before I left... any help is appreciated.


  2. #2
    SHO stopper palmbeach jesse's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    palm beach fl
    Posts
    3,225
    check your gauges.
    look for a P code... mine did the same thing... it was reading p1513...this means bad voltage....chech what code your ski is giving...

  3. #3
    tempest.runner's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Ottawa, ON
    Posts
    860
    +1
    2
    I bring the ski home, fire it up quickly and turn it off at my place, and the bloody thing works! I'm gunna take it out again and try my luck in the water.... And no error code that I could see... but I'll keep that in mind for the next time.


    Frustrating!

  4. #4
    tempest.runner's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Ottawa, ON
    Posts
    860
    +1
    2
    Just got back from a 30 minute ride... no problems whatsoever. Fired it up in the water, and it worked fine. That really bothered me that it seemed to have that "hiccup" for the lack of choice of better words. I'm a firm believer of "If it's not broke, don't fix it...." but I've been learning with ski's you really need to put in lots of maintenance.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2 hours on new ski and it's going to the dealer!
    By Joeypwc in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 14
    Last Post: 06-10-2013, 05:30 PM
  2. Replies: 6
    Last Post: 05-26-2012, 05:54 AM
  3. Water in the engine, and now it won't start...
    By compact in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 28
    Last Post: 09-21-2011, 10:41 AM
  4. 2010 Kawasaki Ultra260X-Won't Start- 4 hours on the meter
    By RuleBreaker in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 42
    Last Post: 07-24-2010, 09:48 AM
  5. 2 hours on the rxt-x and already a problem
    By gba in forum 4-Tec Performance
    Replies: 56
    Last Post: 04-04-2008, 08:21 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •