Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    zchess's Avatar
    Join Date
    Apr 2009

    Trouble W/ GP760

    I took the out last weekend and they were running fine all day then after a long day of jumping waves on the way back to the inlet they were bogging down at around 30 miles per hours, they ran fine until full throttle and they acted jumpy. Im thinking its a dirty carb but I have two skis and they were both doing it. Any suggestions

  2. #2
    yz450f's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Long Island NY
    do u have any mods??
    my cousins 1200 did that too but it cleared out
    mite be water in the carb check the compression in both cylinders

  3. #3
    gkecorp's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    32065 Orange Park FL

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Tip: Trouble codes for 4 Tec's
    By Green Hulk in forum Sea Doo How To & FAQs
    Replies: 72
    Last Post: 06-15-2013, 09:35 AM
  2. Yamaha GP760 Electrical / Ignition trouble
    By chuckcanavi in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 10
    Last Post: 05-18-2013, 08:56 AM
  3. trouble code ?
    By Krazy-K in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 08-01-2005, 07:18 PM
  4. Replies: 22
    Last Post: 07-13-2005, 09:33 PM
  5. Impeller Shaft Trouble
    By WildBill9000 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 06-06-2005, 10:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts