Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Yamaha GP1300 Problem

    Hi
    I have an 04 GP 1300 R been working fine i use it on salt water but dont use salt way to flsuh today started the jetski in the water and it was making a weirddddd loud noise like the engine was kinda stuck and wouldnt accelerate for like 30s it was making the loudest engine noice ever after the 30 s it was great worked fine and i m in west africa and dont have no yamaha dealership around so if somebody has any idea about what that noise could be no check engine on


  2. #2
    Mike xsockguyx's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    NJ
    Posts
    1,744
    +1
    2
    Check compression on your cylinders, check the pump to see if anything was sucked in. Do you have any mods??

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Yamaha GP800R problem accelerating
    By FLWaverunner in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 14
    Last Post: 10-17-2011, 10:20 PM
  2. '02 yamaha gp1200R problem
    By xxFNGxx in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 17
    Last Post: 06-20-2010, 04:30 PM
  3. 03 gp1300 problem
    By ctct2118 in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 08-24-2009, 07:37 PM
  4. Yamaha GP1300R problem
    By thierdiop in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 1
    Last Post: 06-21-2009, 06:14 PM
  5. Yamaha engine problem
    By surfside650 in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 08-05-2007, 09:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •