Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Southamptom
    Posts
    14

    GP1300r Help please

    Hi All

    Just had aftermarket carbontech reeds and boyseen stuffers put on my ski. this was to give me some better bottom end acceleration. Problem is its worse than before! Ski seems to have a delay in acceleration then picks up. Any advice its back in the shop now


  2. #2
    Mik72e's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Australia (Sydney)
    Posts
    1,472
    +1
    3
    Do you have an EFI controller.

    All i can think off it didn t seal properly..

  3. #3
    Nothin' runs like a Deere IowanGPR's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Waterloo, IA
    Posts
    1,608
    sounds like you are running lean. i would add an EFI controller

  4. #4
    mtrager's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Orlando, Florida, United States
    Posts
    2,443
    +1
    2
    What they said.

  5. #5

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Southamptom
    Posts
    14
    i havent got an efi fitted to the ski

  6. #6
    Moderator OsideBill's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    United States
    Posts
    11,875
    +1
    30
    Did you have that dynafly installed at the same time?

  7. #7

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Southamptom
    Posts
    14
    Hi the dynafly was fitted prior to this upgrade

  8. #8
    you need the controller with those mods... even if something wasn`t installed properly.

  9. #9
    Nothin' runs like a Deere IowanGPR's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Waterloo, IA
    Posts
    1,608
    Quote Originally Posted by Pale Rider View Post
    you need the controller with those mods... even if something wasn`t installed properly.
    + 1 your reeds are letting a lot more air in and you have the same amount of fuel/oil mix going in. this means you are lean

  10. #10

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Southamptom
    Posts
    14
    cheers guys.

    Ordered an efi from 4 tech should be winging its way from the USA to the UK soon. Will let you know what happens.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2008 GP1300R Questions Please Help..Thanks
    By rne2224u in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 08-20-2009, 09:40 PM
  2. GP1300R problem, need help please.
    By RodrigoC in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 6
    Last Post: 09-03-2008, 08:28 AM
  3. gp1300r problem!! (please help)
    By Markb47 in forum Yamaha How To & FAQs
    Replies: 10
    Last Post: 08-30-2008, 11:13 PM
  4. Help please! 2006 gp1300r problems...
    By o uncola o in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 31
    Last Post: 08-21-2008, 02:48 PM
  5. gp1300r starting problem (help please)
    By Markb47 in forum Yamaha How To & FAQs
    Replies: 8
    Last Post: 06-26-2008, 05:05 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •