Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Join Date
    Jul 2007
    Harrisburg, PA

    polaris slt750 wont fire - electrical problem

    I have a polaris 94 slt 750. I put a new sbt engine in it. Ran great for a year. I winterized it running and this year I put a battery in it. LCD display comes on but when I hit the start button I get nothing and the lcd display disappears. After about 1 minute it comes back on. Battery is good because I put it in another ski and it turns that ski over. I haven't ripped the electrical box apart. Any ideas?

    Also last year I kept getting the overheat warning coming on when the ski wasnt overheating. If I disconnect that sensor will it flash overheat all the time?

  2. #2
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    near Toronto, Canada
    Remove and clean both ends of both battery cables. Sounds like a bad connection, possibly at the engine block.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Polaris SLT750 Wont Start
    By mkulczyckyj in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 3
    Last Post: 06-15-2010, 05:04 PM
  2. Polaris SLT750 Engine Problems
    By kwu3757 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 09-02-2009, 04:21 PM
  3. 2001 polaris virage electrical problem
    By notbradparker in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-04-2009, 02:09 PM
  4. polaris electrical problem
    By mattsverynice in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 06-14-2009, 03:47 PM
  5. 2002 Polaris Virage I Electrical Problem
    By gusie1 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 09-30-2007, 07:16 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts