Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    L Carlson's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bonita Springs, Florida, United States
    Posts
    7,118
    +1
    2

    need to find a driver for yamaha YDIS

    Does any one have the driver to install the YDIS 1.32 version on the windows vista 64 bit O/S. I cannot get my system to work. I have the car but no tires!! Any help or work arounds would be great Thanks Lee


  2. #2
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,929
    +1
    1,407
    -----------------------------------------------------------------------------
    In order for the DataBase to work, you must have the YDS folder installed under c:\program files.

    you will need to open "REGEDIT" (strart:run: type "regedit")

    Select "import file" and choose the file "YDS" to import.

    after this the program should run without an issue.

    ------------------------------------------------------------------------------

  3. #3
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,929
    +1
    1,407
    Not sure if the above is true for your version. What does the read me say??

  4. #4
    L Carlson's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bonita Springs, Florida, United States
    Posts
    7,118
    +1
    2
    Quote Originally Posted by beerdart View Post
    Not sure if the above is true for your version. What does the read me say??
    Hold on a sec having a look!

  5. #5

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Charleston, SC
    Posts
    374
    is it a software problem or a usb driver problem. I had trouble with mine but a bought the software first and the cable later. It seems they remade the cable and it take a different driver. I have both drivers for the older software if you need them.
    Mike

  6. #6
    L Carlson's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bonita Springs, Florida, United States
    Posts
    7,118
    +1
    2
    Steve the import file folder doesn't exist under regedit. It seems to me this is a pebkac error- since in am the one in the chair.

  7. #7
    L Carlson's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bonita Springs, Florida, United States
    Posts
    7,118
    +1
    2
    Quote Originally Posted by mikel70 View Post
    is it a software problem or a usb driver problem. I had trouble with mine but a bought the software first and the cable later. It seems they remade the cable and it take a different driver. I have both drivers for the older software if you need them.
    Mike
    Iam all in! Can you email it or not?

  8. #8
    hey Lee are you saying that the software won`t run on the Windows Vista?

  9. #9
    L Carlson's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bonita Springs, Florida, United States
    Posts
    7,118
    +1
    2
    Quote Originally Posted by Pale Rider View Post
    hey Lee are you saying that the software won`t run on the Windows Vista?
    This what it is saying after you open the software! after the warning page opens you click goes to the next section and this: Communication error occurred between the pc and ecm, check that the main switch is on and that the communication cable is connected properly. This is for my laptop. the whole program works fine on my main computer but I have to damb near bring the ski in the house! Lee

  10. #10
    let us know when you get the bugs worked out. I may be reverting my new laptop back to XP bc Vista blows and this POS Dell keeps crashing!...

    I would like Santa to have one of these under me tree this year...

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Need to find a HIN for SLX ASAP
    By andersonn in forum Polaris Tech Tips and Info
    Replies: 7
    Last Post: 04-05-2016, 02:46 PM
  2. need to find some replacement girdle bolts for my 1300R..suggestions on where?
    By MJE in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 06-23-2008, 10:08 PM
  3. Need to find xp800 seat cover.
    By alarmpro in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 2
    Last Post: 07-16-2007, 12:42 PM
  4. Need to find new home....
    By Rodneyae in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 04-01-2007, 04:49 PM
  5. Need to Find Rocker Arm Shaft Bolts IN STOCK
    By sr71bb in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 09-19-2006, 03:39 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •