Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 16
  1. #1

    ultra 250x low battery alarm??

    Hey everyone. i just bought an 08 ultra 250x new from the dealer. the low battery alarm has been going off about every 4th or 5th time i start up the ski. called the dealer and they told me it is a manufacture flaw from kawasaki and theres nothing thats wrong with the battery, that its a flaw with the alarm system. Is this common in the 250x's? is this not a fixable problem like the dealer said? if it is what can i do about it? thanks, im new to the site so not sure if im posting in the right area.


  2. #2
    My Jet Ski drinks more than yours Glenozzy's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    SML, VA
    Posts
    725
    +1
    4
    i get it all the time, goes away in under a minute

  3. #3
    Kevan's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Lutz Florida
    Posts
    154

    Low Battery Alarm

    When you put your key in, wait for 10 seconds. Alarm won't go off.

  4. #4

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Chicago; Loudon,TN
    Posts
    302
    +1
    2
    Mine comes on as well every once in a while. Usually at idle when I go in reverse after restarting.

  5. #5
    Gen3Benz's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Phoenix AZ
    Posts
    158
    Quote Originally Posted by Kevan View Post
    When you put your key in, wait for 10 seconds. Alarm won't go off.
    Like kevan said....if you push the mode button it shuts up.

  6. #6

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Long Island,NY
    Posts
    162
    +1
    12
    Quote Originally Posted by Kevan View Post
    When you put your key in, wait for 10 seconds. Alarm won't go off.
    +1

  7. #7
    Good, thanks for the replys. i just wanted to make sure it just wasnt my ski.

  8. #8
    nicjak's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Warragul, Downunder
    Posts
    7,794
    +1
    625
    Quote Originally Posted by dmk View Post
    Mine comes on as well every once in a while. Usually at idle when I go in reverse after restarting.
    cant see the relevance whilst using reverse they are in no way connected

  9. #9

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Chicago; Loudon,TN
    Posts
    302
    +1
    2
    Quote Originally Posted by nicjak View Post
    cant see the relevance whilst using reverse they are in no way connected
    I'm sure you're correct. It's probably just that I'm at idle and doing a restart. It always goes off after a couple of seconds. Maybe there is a glitch.

  10. #10
    tomgtv's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Weston Florida (Ft. Lauderdale)
    Posts
    1,744
    +1
    1

    you have to wait

    Look at your dash when you hit the immobilizer key. You'll see a
    flashing FPO showing that you have the fast key in. When it finishes
    blinking you can then start without getting the buzzer. It is in a setup
    mode checking itself out. If you hit start too soon and get buzzer simply
    hit mode switch to kill sound.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2007 kawi ultra 250x low hours parting it out!
    By Kawi260_crusier in forum Kawasaki Classifieds
    Replies: 16
    Last Post: 05-11-2013, 02:09 PM
  2. Ultra 250x low speed?
    By Elityler in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 55
    Last Post: 04-02-2011, 08:20 AM
  3. Ultra 250x, Low boost & rpm.
    By Petros_GR in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 8
    Last Post: 05-10-2010, 10:51 AM
  4. FS 2007 Ultra 250X - LOW hours- very unique
    By Huter Boi in forum Kawasaki Skis
    Replies: 3
    Last Post: 12-03-2009, 01:26 PM
  5. FS: 07 ultra 250x LOW PRICE warranty
    By john07ex in forum Kawasaki Skis
    Replies: 12
    Last Post: 11-05-2008, 11:00 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •