Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    just a few questions about stage 1 install

    first in the pic attached i found this wire from the block disconnected and can't figure out where its supposed to go. I know i didnt disconnect it so it must have come undone. any ideas? also is it necessary to heat up the bolt at the end of the SC shaft to change the washers. I found it to be very tight. same goes with the reverse impeller one? Im just using a adjustable wrench as a shaft holder tool will this cause any issues?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	IMG_0610.jpg 
Views:	40 
Size:	2.72 MB 
ID:	140260  


  2. #2
    Site Admin Green Hulk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Morgan City, LA
    Posts
    36,423
    +1
    2,536
    How long is the wire? Long enough to reach the exhaust temp sensor in the water box? Can't tell the color of the wires in your pic but i think that's where it goes.


    Applying a little heat on the supercharger nut will help break the loc tite free.

  3. #3
    wire is about a foot long with orange around the ends. could be the waterbox sensor considering i slid the whole unit back to get the SC out.

  4. #4
    Site Admin Green Hulk's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Morgan City, LA
    Posts
    36,423
    +1
    2,536
    Quote Originally Posted by braaapf7 View Post
    wire is about a foot long with orange around the ends. could be the waterbox sensor considering i slid the whole unit back to get the SC out.
    Yep, that would be it

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 16
    Last Post: 03-11-2013, 04:02 PM
  2. Few questions about a 1200 i just got
    By soulraver in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 12
    Last Post: 05-22-2010, 02:53 PM
  3. A few questions about my RXP
    By Teddy57 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 01-28-2006, 02:22 AM
  4. Questions about the IC install.
    By Therock in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 06-04-2005, 08:04 AM
  5. Just a few questions.
    By Ed in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 05-24-2005, 09:16 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •