Results 1 to 8 of 8

Thread: rpm,mad/pto

  1. #1


    Why is my rpm not showing up on my display when everything else works?


    mag is front and pto is back
    pto is front and mag is back

  2. #2
    AWA Member 32DegH2O's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Minneapolis, Mn.
    MAG (Magneto) is front and PTO is back

  3. #3
    Why is my rpm not showing up on my display when everything else works?

  4. #4
    Rasta Mon Condoms We Be Jammin!!!!! TxPro1200's Avatar
    Join Date
    Aug 2006


    Power Take Off,place where hp is applied to load

  5. #5
    She likes the bike. But the ski gets her wet!!!! xlint89's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Cleveland OH
    Check your connections inside the elec box.

  6. #6
    what wires would it be

  7. #7
    Hydrotoys's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Mesa, AZ
    One idea:
    one of your stator wires has rubbed in half. You need to do a "point A to point B" check of it.

  8. #8
    Lake Mead Bum & BTLS Mark starflight's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Boulder City, NV
    Ward, it's kinda hard to tell you what to look for, when we don't even know what ski you have. I happen to have a mfd that doesn't show the rpms on a 97 sl780. On my ski the yellow wire from the stator feeds unregulated ac volts to the regulator while running, and that same yellow wire is used for the mfd to use the cycles to convert to rpms. My charging coil and wire is good, but the mfd is screwed up as it won't read that signal. That signal is also used to wake the mfd when the engine is started, and mine won't wake up till I press the mode button. It will go back to sleep even while the engine is running. i just have a messed up mfd.
    Download the manual for your ski, and check the restistance values on the stator. Also check for 12 volts between blk and yellow at the plug connector at the mfd while the engine is off. If you have volts, and everything ohms out fine, get a new mfd.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 05 RXP noise @4750-4900 RPM's
    By RXPNJ in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 05-12-2010, 12:54 AM
  2. 96 sl-780 Missing on pto cylinder at high rpm
    By gvnitup in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 08-25-2009, 10:26 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 05-11-2009, 01:29 AM
  4. RXP RPM Limiting Question
    By Jarrett in forum 4-Tec Performance
    Replies: 40
    Last Post: 07-20-2007, 06:58 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 05-18-2005, 07:49 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts