Results 1 to 5 of 5
  1. #1

    Question Electrical problems with a 2000 Waverunner GP1200

    I have a GP1200 waverunner that will not display the gauges when the key is turned on. When I try to start it, it only clicks and whines. Any suggestions???? Replaced starter relay, that was not it.

    Thanks
    Sabrina


  2. #2

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    panama city beach 'fl
    Posts
    1,846
    +1
    9

    Cool

    is battery good? also someone may have bypassed display.start button runs thru display so you have lock out code. try checking battery voltage when trying to start,should not drop below 10 volts. OK

    later cd

  3. #3
    Quote Originally Posted by chip View Post
    is battery good? also someone may have bypassed display.start button runs thru display so you have lock out code. try checking battery voltage when trying to start,should not drop below 10 volts. OK

    later cd
    Hello. The key was left on and the battery went dead. Have since bought a new battery. Any idea how to bypass the lock out code or what I have to do to "get a new code?" I have lost the lock out remote. (this is actually my brothers ski - I'm just trying to help him figure out what is wrong with it. It ran until the battery died and then all of these problems since)

    Thanks
    Sabrina

  4. #4

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    SE Oklahoma
    Posts
    14
    Im also having the same problem, were you able to fix it?

  5. #5
    AquaGuy's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    The dock
    Posts
    558
    +1
    1
    GPRs had a lock out remote?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. electrical problems with my 98 gp1200
    By wetwanker in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 02-08-2013, 07:13 PM
  2. 2000 Waverunner gp1200 ltd - crankcase full of fuel
    By bct1973 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 07-16-2012, 04:14 PM
  3. problems with starting 2000 polaris virage tx 1200
    By comet8871 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 05-26-2012, 12:08 PM
  4. Electrical problem with a 98 GS
    By GGG in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 15
    Last Post: 09-11-2010, 04:31 PM
  5. Electrical Problem with 2001 Polaris Virage
    By zhunter in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 05-02-2010, 08:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •