Results 1 to 2 of 2

Thread: Fx Ho no spark

  1. #1

    Fx Ho no spark

    Hello everyone.

    I have a 05 fxho that is kicking my butt. It only fires once n a while. I have tried every thing I can think of but end up with the same result. Here is all that i have eliminated thus far. coil's , pulser coils, thermoswitches engine and exhaust, ecm,cam position sensor, tilt switch ,kill sitch. I installed a known good part on all but the thermoswitches but they check out by the manual. also the ecm I tried is a fx 140 it is a different part # but the original ho works on the 140.Thanks in advance.

    ASTRO


  2. #2
    there are differences between the ecu's. depending on years. things like the individual coils compared to the 2 coils on the fx140. just something to consider.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2006 FX HO no spark in 1 cylinder
    By donking in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 10-25-2016, 09:33 AM
  2. 2003 FX 140 No spark, cluster not working, worked from other
    By Florida Skis in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 05-15-2013, 02:54 PM
  3. fx 140 no spark fuel pump not working
    By andy95'slx780 in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 1
    Last Post: 11-21-2012, 12:50 AM
  4. 03' msx 140 ho no spark no fuel to cylinders
    By PolarisFreak1234 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 6
    Last Post: 08-07-2012, 05:37 PM
  5. Factory decal for 05 FX HO no longer available - any ideas?
    By zrtman in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 06-17-2011, 09:58 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •