Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    98 Seadoo with new motor runs like crap

    i Have a 98 seadoo 951 .lmtd brand new SBT motor, cardbs rebuilt and gas lines changed sounds like hitting on rev limiter at top speed. hard starting. help me!!!!! or buy it 2 sumers in the making starting to hate waverunners......


  2. #2

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Ohio
    Posts
    441
    +1
    1
    sounds like it need to be timed and then corrected with a OEM programmer, has that been done when the SBT was installed, or it could just be the POS SBT engine......

    I'm sure their 'instructions' told you to verify the timing or not?

    TLR

  3. #3
    KrunchovXPL-GTX-RX's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Aiken, SC
    Posts
    1,391
    +1
    1
    Quote Originally Posted by offroadinjersey View Post
    i Have a 98 seadoo 951 .lmtd brand new SBT motor, cardbs rebuilt and gas lines changed sounds like hitting on rev limiter at top speed. hard starting. help me!!!!! or buy it 2 sumers in the making starting to hate waverunners......
    Could we get a few details?

    What RPM does it "Sounds like hitting on rev limiter?"

    What are the carb adjuster screw settings?

    Are you useing the stock air box or aftermarket?

    Do not feel bad, most of us over here do not like Yamaha Waverunners either. This is why we own Sea Doos.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2001 seadoo xp - running like crap
    By jsh164 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 4
    Last Post: 07-29-2012, 07:57 PM
  2. Seadoo not starting with new motor?!
    By chipndip829 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 10
    Last Post: 06-11-2012, 08:33 AM
  3. r-2 with powershot disconnected runs like crap ?
    By txgp1300r in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 10
    Last Post: 07-27-2011, 08:51 PM
  4. First day and my new RXT runs like POOP!
    By 2006 RXT in forum 4-Tec Performance
    Replies: 7
    Last Post: 05-09-2007, 11:16 PM
  5. Rocks went in the intake grate now runs like crap! Help!
    By GeoRXT in forum 4-Tec Performance
    Replies: 33
    Last Post: 04-18-2006, 04:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •