Results 1 to 6 of 6

Thread: speed

  1. #1
    Appologizes for the last user title katz1002's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Sadler
    Posts
    317

    Exclamation speed

    runs just fine but you shoot up to WOT and it does nothing the motor revs up to est. 7000 stays but the ski takes off slowly and takes a few minutes at WOT to get up to speed you cant turn also the man said he sucked a ski rope into it

    SLOWLY gains speed
    Cant turn
    motors turning as fast as it can
    cavitating?
    need new impeller?
    need new jetdrive?
    im askin yall those questions i havent done a thing to this ski... yet


  2. #2
    gtxscrider's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    miami,fl
    Posts
    897
    Quote Originally Posted by katz1002 View Post
    runs just fine but you shoot up to WOT and it does nothing the motor revs up to est. 7000 stays but the ski takes off slowly and takes a few minutes at WOT to get up to speed you cant turn also the man said he sucked a ski rope into it

    SLOWLY gains speed
    Cant turn
    motors turning as fast as it can
    cavitating?
    need new impeller?
    need new jetdrive?
    im askin yall those questions i havent done a thing to this ski... yet
    what type of ski ? Ultra 150?

  3. #3
    Appologizes for the last user title katz1002's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Sadler
    Posts
    317
    750 ss i think

  4. #4

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    mississippi
    Posts
    510
    +1
    1
    wear ring damaged?? impeller damaged??? Just finished helping a friend replace both on his 150... It has to have that tight tolerance for it to work. .. get a flashlight and a mirror and check it out

  5. #5
    steve45's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Posts
    5,014
    +1
    285
    Could be too much clearance between the impeller and housing, could be improper sealing around the pump-hull, or intake grate. Could just have trash wrapped around the impeller shaft.

  6. #6
    Appologizes for the last user title katz1002's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Sadler
    Posts
    317
    im considering replacing impeler and theres nothing on the shaft i know i spent 5 hours getting the wad of ski rope out so wear ring and impeller

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. RXP Stock top speeds?
    By dgmoore in forum 4-Tec Performance
    Replies: 29
    Last Post: 06-15-2016, 05:25 PM
  2. My Stock Speed
    By Compwhiz82 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 16
    Last Post: 07-02-2006, 10:41 PM
  3. Speed venturi from PPG...
    By rx4pain in forum 4-Tec Performance
    Replies: 28
    Last Post: 06-23-2005, 08:57 AM
  4. Not much talk about Speed Venturi?
    By Shibby1485 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 05-14-2005, 07:47 AM
  5. Speed Run Today
    By Peligroso in forum 4-Tec Performance
    Replies: 15
    Last Post: 05-11-2005, 02:33 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •