Above Forum Ads

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

problems with +1

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • problems with +1

    Sometimes when I +1 somebody it doesn't give them a +1 and redirects me to another page that says I don't have permission..???
    Other times it will say I need to refresh the screen so I do and it still doesn't show the +1???

    And sometimes it works perfect???

    This has been happening to me for a couple months. Just thought you should know....

    Thanks!!
    Jim

  • #2
    Yeah I have that happen from time to time as well.
    2014 Spark 90 2UP, 2014 Spark 60 2UP
    2012 GTR 215 ~ Sold
    2003 F12x ~ Sold

    Comment


    • #3
      Any body else having this issue??

      Comment


      • #4
        Me too
        2023 FX Limited SVHO.
        2017 GP 1800 Stage 1+

        Comment


        • #5
          I have seen this for months also. I can't see when I +1 someone, or when people +1 me. Never really thought much about it though.... till you posted this.

          Comment


          • #6
            This thread needs to be posted here:

            Comment


            • #7
              I tried to give this a +1 but it wouldnt let me
              2023 FX Limited SVHO.
              2017 GP 1800 Stage 1+

              Comment


              • #8
                happened to me a few times and it doesn't put the +1 on it , I first thought maybe the OP will think I have reported them ! my second thought is f%#k it and I have another scull of me beer
                2018 RXTX 300
                2000/2008 GPRXP with a GRF turbo kit , LB Motorsports ECU , Bosch 1000cc injectors and the norm supported mods, 96.9mph more tuning
                1999 STX1100 2 smoke.. sold
                2008 RXTX Stock .....

                Comment


                • #9
                  Yeah.....I guess the +1 is working again!!!!
                  Thanks to who ever fixed it!!!!

                  Comment


                  • #10
                    2 things could be happening... 1) if you try to +1 a post that's older than 90 days it'll probably tell you something about no permission, 2) 15 +1's a day. Once you hit 15 any +1ing you do after that doesn't register.

                    Comment


                    • #11
                      It's been acting up for me again today.
                      2014 Spark 90 2UP, 2014 Spark 60 2UP
                      2012 GTR 215 ~ Sold
                      2003 F12x ~ Sold

                      Comment


                      • #12
                        Yep.
                        Me too...

                        Comment


                        • #13
                          when it starts acting up will one of you email me at [email protected]. I'm not seeing it and there's nothing I'm working on that should mess with +1'ing. You did see my post about the limits, are you reaching the +1 daily limit maybe?????

                          Comment


                          • #14
                            Its working now.
                            When it doesn't work it will say I need to refresh the screen or it pulls up a new screen and tells me I don't have permission.
                            If I log off the back on it will usually work. So I don't think its because I hit my limit

                            Comment


                            • #15
                              I didn't see the daily limit post.
                              How many are we allowed a day?

                              Thanks Mike!!!!

                              Comment

                              Working...
                              X